Delen via:

Zit buikpijn tussen je oren?

Beste collega’s,

Met genoegen presenteren wij u de laatste nieuwsbrief van het jaar. Het afgelopen jaar stond in het teken van onze nieuwsbrieven en het succesvolle congres over bekkenpijn en de vrouw. Het resultaat? Een aankomende richtlijn bekkenpijn, die wij vol trots zullen presenteren tijdens de ALV in mei. Deze ontwikkelingen waren mogelijk dankzij uw betrokkenheid en toewijding.

Nu richten we onze blik op het thema voor 2024: buikpijn. Dit onderwerp, dat hoog genoteerd staat in de Osteosurvey top 10, zal leiden tot een boeiend congres en een nieuwe richtlijn osteopathie en buikpijn. In deze nieuwsbrief gaan we dieper in op de etiologie van buikpijn en belichten we de diverse achtergronden ervan. De komende edities zullen zich richten op de diagnostiek, behandeling en ten slotte de integrale aanpak van buikpijn.

Het is onze missie om u gedurende het komende jaar te voorzien van waardevolle inzichten en praktische kennis over dit belangrijke thema. Samen streven we ernaar om de zorg voor patiënten met buikpijn te verbeteren.

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief en willen u alvast fijne feestdagen en een gezond 2024 toewensen.

Met vriendelijke groet,

Sander Kales